Завршен уписот на тренери - кандидати за УЕФА Б диплома

Објавено на 17 Септември, 2020 во Вести, Семинари


Центарот за Едукација при Фудбалската Федерација на Македонија информира дека уписот на тренери - кандидати за посета на курс за добивање на УЕФА Б  диплома е завршен.

Потребниот број на кандидати за посета на курс за УЕФА Б диплома е веќе пополнет.

Центарот за едукација при ФФМ, на 11. септември распиша упис на тренери - кандидати за добивање на УЕФА Б диплома. 

https://ffm.mk/upis-na-treneri-kandidati-za-uefa-b-diploma

Центар за едукација, Фудбалска федерација на Македонија 
   
   
А репрезентација