Прва футсал лига

Резултати од минатото коло

19:00 16.02.2019
кмф КРАТОВО
5 - 4
КМФ ЦРНА РЕКА
19:00 15.02.2019
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
5 - 8
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
18:00 17.02.2019
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
3 - 0
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
18:00 16.02.2019
КМФ ВЕЛЕС
13 - 5
КМФ ШКЕНДИЈА
21:00 13.02.2019
КМФ ШКУПИ 1927
4 - 1
КМФ АСТИБО

Следно коло

19:30 21.02.2019
КМФ ЦРНА РЕКА
-
КМФ ШКУПИ 1927
16:00 23.02.2019
КМФ АСТИБО
-
КМФ ВЕЛЕС
19:00 22.02.2019
КМФ ШКЕНДИЈА
-
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
21.02.2019
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
19:00 24.02.2019
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
-
кмф КРАТОВО

Табела - Прва футсал лига - Коло 17

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 4 17 9 0 8 29 27
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 9 17 4 0 13 -40 12
КМФ ШКЕНДИЈА 10 17 2 1 14 -82 7
КМФ АСТИБО 3 17 10 0 7 -13 30
КМФ ШКУПИ 1927 1 17 16 0 1 64 48
КМФ ВЕЛЕС 2 17 14 2 1 79 44
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 7 17 6 1 10 -15 19
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 6 17 8 0 9 -3 24
кмф КРАТОВО 8 17 5 0 12 -42 15
КМФ ЦРНА РЕКА 5 17 8 2 7 23 26
А репрезентација