Прва пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

12:00 17.09.2017
ФК РЕНОВА
1 - 1
ФК РАБОТНИЧКИ
12:00 16.09.2017
ФК ВАРДАР
3 - 3
ФК ШКЕНДИЈА
16:00 17.09.2017
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 1
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
16:00 16.09.2017
ФК МИЛАНО
0 - 6
ФК ШКУПИ- 1927
13:00 17.09.2017
ФК ПОБЕДА
1 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР

Следно коло

12:00 23.09.2017
ФК ПОБЕДА
-
ФК РЕНОВА
13:00 23.09.2017
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК МИЛАНО
12:00 23.09.2017
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 24.09.2017
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ВАРДАР
12:00 23.09.2017
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК РАБОТНИЧКИ

Табела - Прва пионерска супер лига - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ВАРДАР 7 3 0 2 1 -1 2
ФК РАБОТНИЧКИ 3 3 2 1 0 2 7
ФК ШКЕНДИЈА 2 3 2 1 0 5 7
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4 3 2 0 1 2 6
ФК ШКУПИ- 1927 1 3 3 0 0 8 9
ФК ПЕЛИСТЕР 6 3 1 1 1 0 4
ФК ПОБЕДА 5 3 1 1 1 1 4
ФК МИЛАНО 10 3 0 0 3 -13 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 9 3 0 0 3 -3 0
ФК РЕНОВА 8 3 0 2 1 -1 2
А репрезентација