Куп на Македонија

Резултати од минатото коло

13:00 05.12.2018
ФК ПОБЕДА
2 - 0
ФК ШКЕНДИЈА
13:00 05.12.2018
ФК БЕЛАСИЦА
2 - 0
ФК СИЛЕКС
13:00 05.12.2018
ФК КОРАБИ
1 - 6
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
13:00 05.12.2018
ФК РАБОТНИЧКИ
0 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Следно коло

14:00 27.02.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
14:00 06.03.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ПОБЕДА

Табела - Куп на Македонија - Коло 5

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 20 1 0 0 1 -1 0
ФК КОРАБИ 14 3 1 0 2 -6 3
ФК ВЕЛАЗЕРИМИ 77 27 1 0 0 1 -4 0
ГФК ВАРДАР Неготино 21 1 0 0 1 -2 0
ФК ФОРТУНА 28 1 0 0 1 -6 0
ФК ЛАБУНИШТА 2011 23 1 0 0 1 -2 0
ФК КИТ ГО-ПЕХЧЕВО 13 3 1 0 2 -5 3
ФК ПОЕШЕВО 30 1 0 0 1 -8 0
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 22 1 0 0 1 -2 0
ФК ВАРДАР с.Форино 26 1 0 0 1 -4 0
ГФК ОСОГОВО 17 1 0 0 1 -1 0
ФК ТЕТЕКС 16 1 0 0 0 0 1
ФК БРАТСТВО ВЛАЗНИМИ 29 1 0 0 1 -7 0
ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци 10 3 1 1 1 0 4
ФК ПРЕВАЛЕЦ 24 1 0 0 1 -2 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 3 5 4 1 0 5 13
ФК РЕНОВА 19 1 0 0 1 -1 0
ФК СИЛЕКС 5 5 3 0 2 6 9
КФГ ГОСТИВАР 15 3 0 0 2 -4 2
ФК ПЕЛИСТЕР 12 3 1 0 2 -3 3
ФК ВАРДАР 9 3 1 1 1 3 4
ФК ШКЕНДИЈА 6 5 3 0 2 6 9
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 8 3 2 0 1 5 6
ФК ШКУПИ- 1927 25 1 0 0 1 -2 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4 5 4 0 1 12 12
ФК РАБОТНИЧКИ 7 5 2 1 2 5 7
ФК СКОПЈЕ 11 3 1 0 2 -1 3
ФК БЕЛАСИЦА 1 5 5 0 0 12 15
ФК БОРЕЦ 1919 18 1 0 0 1 -1 0
ФК ПОБЕДА 2 5 5 0 0 8 15
А репрезентација