МК EN SQ 0.1705
Прва МФЛ

Резултати од минатото коло

14:00 18.03.2017
ФК ПОБЕДА
1 - 1
ФК ШКУПИ- 1927
14:00 18.03.2017
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
1 - 3
ФК ШКЕНДИЈА
14:00 18.03.2017
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 5
ФК ВАРДАР
14:00 18.03.2017
ФК РАБОТНИЧКИ
2 - 0
ФК СИЛЕКС
14:00 18.03.2017
ФК РЕНОВА
2 - 1
ФК ПЕЛИСТЕР

Следно коло

15:00 02.04.2017
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК ПЕЛИСТЕР
15:00 02.04.2017
ФК СИЛЕКС
-
ФК РЕНОВА
15:00 02.04.2017
ФК ВАРДАР
-
ФК РАБОТНИЧКИ
15:00 02.04.2017
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
15:00 02.04.2017
ФК ПОБЕДА
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Табела - Прва МФЛ - Коло 23

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ВАРДАР 1 23 16 5 2 32 53
ФК ШКЕНДИЈА 2 23 14 5 4 21 47
ФК ПОБЕДА 8 23 4 8 11 -16 20
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 10 23 1 9 13 -22 12
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 9 23 3 7 13 -28 16
ФК РАБОТНИЧКИ 3 23 11 6 6 13 39
ФК РЕНОВА 5 23 7 10 6 2 31
ФК ПЕЛИСТЕР 4 23 10 6 7 9 36
ФК СИЛЕКС 6 23 7 10 6 -1 31
ФК ШКУПИ- 1927 7 23 4 10 9 -10 22
А репрезентација