Столе Димитриевски

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


0 натпревари / 0 голови

Датум на раѓање: 25.12.1993

Позиција: Голман

Клуб: Гранада (Шпанија)
   
   
А репрезентација