Прва помлада пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

10:00 24.04.2019
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
3 - 1
ФК ШКУПИ- 1927
10:00 25.04.2019
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
2 - 0
ФК РАБОТНИЧКИ
10:00 01.05.2019
ФК ВАРДАР
-
ФК РЕНОВА
10:00 29.04.2019
ФК ШКЕНДИЈА
-
ФК ПОБЕДА
11:00 25.04.2019
ФК ЊУ СТАРС
0 - 1
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Следно коло

25.04.2019
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
25.04.2019
ФК ПОБЕДА
-
ФК ЊУ СТАРС
25.04.2019
ФК РЕНОВА
-
ФК ШКЕНДИЈА
25.04.2019
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ВАРДАР
25.04.2019
ФК ШКУПИ- 1927
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932

Табела - Прва помлада пионерска супер лига - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РЕНОВА 9 21 5 3 13 -31 18
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 10 22 4 2 16 -46 14
ФК ЊУ СТАРС 8 22 7 2 13 7 23
ФК ПОБЕДА 2 21 13 2 6 14 41
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 7 22 8 1 13 -36 25
ФК ШКУПИ- 1927 6 21 8 5 8 -4 29
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 21 10 4 7 18 34
ФК РАБОТНИЧКИ 4 22 11 4 7 10 37
ФК ВАРДАР 1 21 16 2 3 45 50
ФК ШКЕНДИЈА 3 21 12 1 8 23 37
А репрезентација