Трета лига Југоисток

Резултати од минатото коло

14:30 15.10.2017
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА
-
ФК МЛАДОСТ с.Удово
14:30 15.10.2017
ФК СПАРТМАНИ
-
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
14:30 15.10.2017
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
-
ФК ВАСИЛЕВО
14:30 15.10.2017
ФК ТИВЕРИЈА
-
ФК ПАРТИЗАН БАШ

Следно коло

18.03.2018
ФК ВАСИЛЕВО
-
ФК ТИВЕРИЈА
18.03.2018
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО
-
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО
18.03.2018
ФК МЛАДОСТ с.Удово
-
ФК СПАРТМАНИ
18.03.2018
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР
-
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА

Табела - Трета лига Југоисток - Коло 5

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО 8 1 0 0 1 -1 0
ФК МЛАДОСТ с.Удово 5 2 1 0 1 0 3
ФК ДЕТОНИТ ЈУНИОР 1 2 2 0 0 18 6
ФК АКАДЕМИЈА КУКЛА 4 2 1 0 1 1 3
ФК СПАРТМАНИ 7 2 0 1 1 -4 1
ФК НАПРЕДОК ЗДРАВЈЕ РАДОВО 3 1 1 0 0 4 3
ФК ТИВЕРИЈА 2 2 1 1 0 1 4
ФК ПАРТИЗАН БАШ 9 2 0 0 2 -17 0
ФК ВАСИЛЕВО 6 2 1 0 1 -2 3
А репрезентација