Kushtuar shokut dhe kolegut tonë Pusho në paqe. Petar Milloshevski 1973 - 2014
Kerko klub afër teje
Aktuale
Delegimet

24.05.2017    Lajme

Trofeu i Super Kupës së UEFA-së me më të rinjtë – FOTO

Skuadrat nga e gjithë Maqedonia që luftojnë për të hyrë në ndeshjet finale të Ligës së Fëmijëve të FFM-së sot para ndeshjeve të tyre të fundit të këtij sezoni kishin mundësi tu gëzohen fotografive me trofeun e Super Kupës së UEFA-së.PARAQIT PAREGULLSI
në numrin e telefonit pa pagesë
0800-15-800
Ndeshjet në vazhdim
Ndeshjet e ardhshëme
Kalendari për ndeshjet ndërkombëtare Кликни за повеќе
Reprezentacioni A