МК EN SQ 0.0987
Втора Футсал лига

Резултати од минатото коло

19:30 23.03.2017
КМФ ЦРНА РЕКА
-
КМФ МАЛ АЈАКС
19:00 26.03.2017
КМФ КАРАДАКУ
-
КМФ БОГОРОДИЦА
19:00 23.03.2017
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
-
КМФ АСТИБО
19:00 26.03.2017
КМФ ШКЕНДИЈА
-
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013
18:00 25.03.2017
КМФ УНИПАБ
-
кмф КРАТОВО

Следно коло

30.03.2017
КМФ МАЛ АЈАКС
-
КМФ УНИПАБ
30.03.2017
кмф КРАТОВО
-
КМФ ШКЕНДИЈА
30.03.2017
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013
-
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
30.03.2017
КМФ АСТИБО
-
КМФ СКОПЈЕ 2011
30.03.2017
КМФ БОГОРОДИЦА
-
КМФ ЦРНА РЕКА

Табела - Втора Футсал лига - Коло 19

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ АСТИБО 2 16 13 1 2 56 40
КМФ ОВЧЕ ПОЛЕ 2013 9 16 4 1 11 -6 13
кмф КРАТОВО 1 16 14 0 2 51 42
КМФ УНИПАБ 7 16 4 4 8 8 16
КМФ ШКЕНДИЈА 5 16 8 1 7 -17 25
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 8 16 4 3 9 -34 15
КМФ СКОПЈЕ 2011 6 17 5 3 9 -2 18
КМФ КАРАДАКУ 10 17 4 0 13 -24 12
КМФ ЦРНА РЕКА 3 17 12 2 3 29 38
КМФ БОГОРОДИЦА 11 17 3 0 14 -85 9
КМФ МАЛ АЈАКС 4 16 11 1 4 24 34
А репрезентација