Прва младинска супер лига

Резултати од минатото коло

12:00 16.09.2017
ФК РАБОТНИЧКИ
2 - 0
ФК РЕНОВА
12:00 16.09.2017
ФК ШКЕНДИЈА
4 - 2
ФК ВАРДАР
12:00 16.09.2017
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
7 - 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
12:00 17.09.2017
ФК ШКУПИ- 1927
2 - 2
ФК МИЛАНО
12:00 16.09.2017
ФК ПЕЛИСТЕР
0 - 2
ФК ПОБЕДА

Следно коло

12:00 24.09.2017
ФК РЕНОВА
-
ФК ПОБЕДА
13:00 24.09.2017
ФК МИЛАНО
-
ФК ПЕЛИСТЕР
12:00 23.09.2017
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКУПИ- 1927
12:00 23.09.2017
ФК ВАРДАР
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
12:00 24.09.2017
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ШКЕНДИЈА

Табела - Прва младинска супер лига - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ВАРДАР 4 3 2 0 1 5 6
ФК РАБОТНИЧКИ 3 3 2 0 1 8 6
ФК ШКЕНДИЈА 1 3 3 0 0 12 9
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 7 3 1 0 2 4 3
ФК ШКУПИ- 1927 5 3 1 2 0 4 5
ФК ПЕЛИСТЕР 8 3 0 1 2 -6 1
ФК ПОБЕДА 2 3 2 1 0 4 7
ФК МИЛАНО 6 3 1 1 1 0 4
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 10 3 0 0 3 -24 0
ФК РЕНОВА 9 3 0 1 2 -7 1
А репрезентација