Правилници

Објавено на 09 Мај, 2014 во


Правилник за регистрација статус и трансфер КОНСОЛИДИРАН 2019 05.pdf 

Правилник за натпреварување КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ 2019.pdf 

ФФМ Правилник за лиценцирање на клубови за учествово натпреварувања во организација на УЕФА верзија 8.pdf 

2018 12 ДИСЦИПЛИНСКИ консолидиран текст.pdf 

Пропозции за натпреварување во Првата фудбалска лига 17-18.pdf 

Пропозиции за КУП натпреварарување 2017-2018 година сениори.pdf 

Пропозиции за натпреварување во Втора МФЛ Исток и Втора МФЛ Запад.pdf 

Propozicii mladi kategorii 2016 17 UO MF (2).pdf 

Propozicii Prva MFL 2016 17 UO MF (2).pdf 

Propozicii Vtora MFL 2016 17 UO MF (2).pdf 

Propozicii KUP seniori 2016 17 UO MF.pdf 

Календар 2016-17 .pdf 

Правилник за натпреварување на ФФМ.pdf

Дисциплински правилник .pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА СУДИИ И СУДЕЊЕ.pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА ИНФРАСТРУКТУРА НА СТАДИОНИТЕ ВО РМ.pdf

Правилник за работа со посредници.pdf

Пропозиции за натпреварување во женски фудбал 2016-2017 година.pdf 

Пропозиции за натпреварување во Третите лиги за 2016-2017 година.pdf 

   
   
А репрезентација