МК EN SQ 0.0954

Структура на ФФМ

Објавено на 10 Јуни, 2014 во


ОРГАНИЗАЦИОНА ПОСТАВЕНОСТ НА ФФМ АДМИНИСТРАЦИЈА.pdf 

ИЛЧО ЃОРЃИОСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА


ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ


ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР


УПРАВЕН ОДБОР

   
   
А репрезентација