Содржини

22.05.2018   Вести

Купот на Македонија ќе биде пренесуван и на знаковен јазик

Во обезбедувањето знаковен превод на финалето од Купот на Македонија меѓу Пелистер и Шкендија, ФФМ и Национална спортска федерација на глуви на Македонија дополнително ќе ја промовираат визијата на ФФМ за создавање еднакви можности за сите и почит ко

Календар

27 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска
А репрезентација