Прва кадетска супер лига

Резултати од минатото коло

10:00 16.09.2017
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 0
ФК РЕНОВА
10:00 16.09.2017
ФК ШКЕНДИЈА
1 - 1
ФК ВАРДАР
10:00 16.09.2017
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
0 - 1
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
10:00 17.09.2017
ФК ШКУПИ- 1927
5 - 0
ФК МИЛАНО
10:00 16.09.2017
ФК ПЕЛИСТЕР
4 - 1
ФК ПОБЕДА

Следно коло

10:00 24.09.2017
ФК РЕНОВА
-
ФК ПОБЕДА
11:00 24.09.2017
ФК МИЛАНО
-
ФК ПЕЛИСТЕР
10:00 23.09.2017
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
-
ФК ШКУПИ- 1927
10:00 23.09.2017
ФК ВАРДАР
-
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
10:00 24.09.2017
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ШКЕНДИЈА

Табела - Прва кадетска супер лига - Коло 3

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ВАРДАР 6 3 1 1 1 0 4
ФК РАБОТНИЧКИ 3 3 2 1 0 2 7
ФК ШКЕНДИЈА 5 3 1 1 1 3 4
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 4 3 2 0 1 5 6
ФК ШКУПИ- 1927 1 3 2 1 0 8 7
ФК ПЕЛИСТЕР 8 3 1 0 2 -3 3
ФК ПОБЕДА 9 3 0 1 2 -6 1
ФК МИЛАНО 10 3 0 0 3 -13 0
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 2 3 2 1 0 3 7
ФК РЕНОВА 7 3 1 0 2 1 3
А репрезентација