Содржини

08.02.2024   Проекти - Инфраструктура

УЕФА упатство за одржлива инфраструктура

Муамед Сејдини: Како Фудбалска федерација на Македонија имаме обврска да ја истакнеме критичната важност од инвестирањето во фудбалската инфраструктура.

10.12.2020   Проекти - Инфраструктура

Раководството на ФФМ и в.д. градоначалникот на Штип официјално го потпишаа договорот за новиот стадион во Штип

За една година, Градскиот стадион во Штип ќе добие целосно нова западна трибина со капацитет од 2400 места и со поттрибински простори.

Календар
А репрезентација