Трета лига Централен Регион

Резултати од минатото коло

14:00 19.05.2019
ФК ТОПОЛКА
0 - 3
ФК РОСОМАН-83
16:30 19.05.2019
ФК БАБУНА
0 - 3
ФК ПИТУ ГУЛИ
16:30 19.05.2019
ФК ТОПОЛЧАНИ
0 - 3
ФК НАПРЕДОК КРУШЕАНИ
16:30 19.05.2019
ФК НОВО ЦРНИЛИШТЕ
3 - 4
ФК МЛАДОСТ 1930
16:30 19.05.2019
ФК БРАТСТВО 07
2 - 4
ФК ГОЛЕМО КОЊАРИ
16:30 19.05.2019
ФК ПРЕВАЛЕЦ
7 - 3
ФК МАРЕНА

Следно коло

Табела - Трета лига Централен Регион - Коло 22

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПРЕВАЛЕЦ 2 22 17 3 2 41 54
ФК БРАТСТВО 07 4 22 9 5 8 18 31
ФК НОВО ЦРНИЛИШТЕ 5 22 9 3 10 10 30
ФК ТОПОЛЧАНИ 11 22 6 1 15 -31 16
ФК БАБУНА 3 22 10 3 9 19 33
ФК РОСОМАН-83 7 22 8 6 8 5 27
ФК ПИТУ ГУЛИ 1 22 18 1 3 41 55
ФК НАПРЕДОК КРУШЕАНИ 6 22 8 6 8 -14 30
ФК МЛАДОСТ 1930 10 22 7 5 10 -13 25
ФК ГОЛЕМО КОЊАРИ 8 22 7 6 9 -18 27
ФК МАРЕНА 9 22 8 2 12 -10 26
ФК ТОПОЛКА 12 22 3 3 16 -48 5
А репрезентација