Втора кадетска лига

Резултати од минатото коло

11:00 08.12.2018
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
0 - 5
ФК ТЕТЕКС
11:09 08.12.2018
ФК МИЛАНО
2 - 1
ФК БЕЛАСИЦА
11:00 08.12.2018
ФК ПЕЛИСТЕР
4 - 0
ФК БОРЕЦ 1919
01.01.1970
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
-
Слободен
11:00 08.12.2018
ФК СИЛЕКС
2 - 2
ФК СКОПЈЕ

Следно коло

21.02.2019
ФК СИЛЕКС
-
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА
21.02.2019
ФК СКОПЈЕ
-
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР
21.02.2019
Слободен
-
ФК ПЕЛИСТЕР
21.02.2019
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК МИЛАНО
21.02.2019
ФК БЕЛАСИЦА
-
ФК ТЕТЕКС

Табела - Втора кадетска лига - Коло 14

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ПЕЛИСТЕР 4 13 8 0 5 15 24
ФК МИЛАНО 1 13 11 1 1 20 34
ФК ТЕТЕКС 2 13 10 1 2 22 31
ФК БЕЛАСИЦА 6 13 4 1 8 6 13
ФК БОРЕЦ 1919 7 12 2 0 10 -25 6
Слободен 10 0 0 0 0 0 0
ФК СКОПЈЕ 3 12 8 2 2 21 26
ФК СИЛЕКС 8 12 1 1 10 -36 4
ФК КУМАНОВО ЕУРОСПОРТ-ВАРДАР 5 12 7 2 3 22 23
ФК КОЖУФ ГЕВГЕЛИЈА 9 12 1 0 11 -45 3
А репрезентација