Започнува селектирањето за ФФМ - УЕФА Академија (генерација 2007)

Објавено на 10 Септември, 2020 во Вести, Фудбалска академија


Фудбалската федерација на Македонија ве информира дека започнува селектирањето за ФФМ / УЕФА Академијата (генерација 2007) за градовите Скопје, Тетово, Гостивар и Куманово. 

Во продолжение преземете го списокот за селектирање и изјавата за одговорност.

Список - селектирање 2007 Скопје.pdf 

ИЗЈАВА - Академија.pdf 

   
   
А репрезентација