Втор круг селектирање за ФФМ Академија (фудбалери родени 2011 година)

Објавено на 30 Мај, 2024 во Вести


Во продолжение ќе може да го погледнете списокот со термин (05.06.2024 ГОДИНА (СРЕДА)) за вториот круг на селектирање за ФФМ Академија (фудбалери родени 2011 година). 

Втор круг селектирање 2011 за ФФМ Академија.pdf 

Втор круг селектирање 2011 за ФФМ Академија.docx 
   
   
А репрезентација