ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2021 - 31.03.2022

Објавено на 31 Март, 2022 во Документи


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2021 до 31.03.2022 г.

Табеларен преглед на активности на посредници 2022.pdf    
   
А репрезентација