ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2020 - 31.03.2021

Објавено на 31 Март, 2021 во Документи


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2020 до 31.03.2021 г.:

Табеларен преглед на активности на посредници 2021.pdf    
   
А репрезентација