ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2018 - 31.03.2019

Објавено на 01 Април, 2019 во Документи, Вести


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2018 до 31.03.2019 г.:

Табеларен преглед активности посредници 2019.pdf    
   
А репрезентација