Список на примени кандидати за спортска академија - фудбал во прва година за учебна 2016/17 година, по градови

Објавено на 21 Јуни, 2016 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение можете да го погледнете списокот на примените кандидати за спортска академија - фудбал во прва година за учебна 2016/17 година

Резултати од селектирање за Спортска Академија - фудбал 2016-17 КОНЕЧЕН.pdf 

За приемните кандидати во сите градови важи истиот уписен рок како за сите средни училишта. На 28 и 29 јуни 2016 година од 8.00 до 15.00 часот во просториите на ДУФК Методи Митевски Брицо во Скопје.

Сите примени кандидати во сите градови се запишуваат во Скопје.

Потребни документи:

- ИЗВОД ОД МАТИЧНА КНИГА НА РОДЕНИ

- СВЕДИТЕЛСТВО ОД 5 – 8 ИЛИ 6 – 9 ОДДЕЛЕНИЕ

- КАРТОНЧЕ ЗА ПРИМЕНИ ВАКЦИНИ   
   
Актуелности

08.04.2024    Вести

Македонија до 14 години: Второ реми без голови против Турција

Неџат Шабани: Бевме подобар противник и заслуживме барам победа на еден од двата натпревари....

06.04.2024    Вести

Женската репрезентација до 19 години запиша нова победа

Селекцијата на Астрид Мерко славеше со 2:0 против Литванија....

Календар
А репрезентација