Список на примени кандидати во ФФМ - УЕФА академија

Објавено на 29 Септември, 2020 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение преземете ги резултатите (примени кандидати) од селектирањето за ФФМ / УЕФА академијата (генерација 2007.):

Список на примени кандидати ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈА Селектирање 2007.pdf 

Задолжено лице за ФФМ академијата во најскоро време ќе стапи во контакт со примените кандидати за дополнителни информации.    
   
А репрезентација