Список на кандидати примени во паралелките по фудбал во Спортска Академија за школска 2024-25 година по градови

Објавено на 12 Јуни, 2024 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на кандидати примени во паралелките по фудбал во Спортска Академија за школска 2024-25 година по градови:

Список на кандидати за запишување во Спортска академија - фудбал по градови за школска 2024-2025 година.pdf    
   
А репрезентација