Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академија 2006

Објавено на 18 Јуни, 2019 во Вести


Во продолжение можете да го превземете списокот на кандидати за ФФМ фудбалска академија (фудбалери родени 2006 година) кои се квалификувани за прием.

Се закажува родителска средба со родителите на децата од списокот на 20. јуни, 2019 г. - четврток со почеток во 11.00 ч. во просториите на ФФМ.

Родителите на родителската средба задолжително со себе треба да го носат пополнетиот и потпишан прашалник кој е дел од оваа објава.

Список на кандидати кои се квалификувале за прием во ФФМ Академијата 2006.pdf 

Прашалник.pdf    
   
А репрезентација