Седница на Управен одбор на ФФМ

Објавено на 27 Декември, 2018 во Вести


Управниот одбор на Фудбалската федерација на Македонија на денешната седница ги донесе следните одлуки: 

- У.О. на ФФМ го назначи Зоран Лекиќ за селектор на футсал репрезентацијата на Македонија до 19 година. За асистент во футсал репрезентацијата на Македонија до 19 години е назначен Марјан Стефановски.

-У.О. на ФФМ го назначи Шкумбин Арслани за селектор на репрезентацијата на Македонија до 18 години. 

- У.О. на ФФМ назначи главни и помошни тренери во спортската академија за градовите Скопје,  Тетово, Гостивар, Охрид, Битола,  Прилеп, Струмица, Штип и Велес. 

- У.О. на ФФМ го утврди предлог буџетот на Фудбалската федерација на Македонија за 2019 година.    
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација