Резултати од селектирањето за упис во Спортска Академија

Објавено на 08 Јуни, 2021 во Вести, Фудбалска академија


На линкот во продолжение можете да ги преземете конечните резултати од селектирањето за упис во Спортска Академија - генерација 2006 за прва година:

Резултати - Спортска Академија генерација 2006.pdf    
   
А репрезентација