Резултати од селектирање за спортска академија, Втор круг

Објавено на 13 Јуни, 2019 во Вести


Во продолжение можете да ги погледнете резултатите од вториот круг селектирање за спортската академија, за училишната година 2019/20.

ФФМ за сите примени кандидати во сите градови ќе издаде потврди до спортската академија, а кандидатите треба да ги достават само потребните документи за запишување во средно училиште. Документите се исти како за секое средно училиште.

РЕЗУЛТАТИ СЕЛЕКТИРАЊЕ СПОРТСКА АКАДЕМИЈА - ВТОР КРУГ 2019 за објава.pdf    
   
А репрезентација