ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005

Објавено на 16 Мај, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултатите од ПРВ КРУГ СЕЛЕКТИРАЊЕ 2018 – ЗА ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈАТА 2005.

Резултати од селектирање 2018 за ФФМ УЕФА АКАДЕМИЈА 2005.pdf    
   
Актуелности

22.05.2018    Вести

Купот на Македонија ќе биде пренесуван и на знаковен јазик

Во обезбедувањето знаковен превод на финалето од Купот на Македонија меѓу Пелистер и Шкендија, ФФМ и Национална спортска...

Календар

27 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска
А репрезентација