Пријавување за ФФМ Детска Лига 2023-2024

Објавено на 18 Август, 2023 во Вести, Детски лиги


Ве информираме дека е започнато пријавувањето за ФФМ Детска Лига 2023/2024.

Сите потребни документи се наведени во пријавата за учество, а дел од нив се потребни само клубови кои се пријавуваат за прв пат.

Секој заинтересиран клуб зависно во кој регион припаѓа, треба уредно пополнетата пријава (заедно со останатите потребни документи) да ја достави до координаторот на регионот за кој клубот го пријавува своето учество.

Пријава за учество 23 - 24.doc 

   
   
А репрезентација