Преглед на резултати од истражување на јавно мислење

Објавено на 21 Јуни, 2018 во ВестиЗа да ја отворите оваа содржина, ве молиме да се регистрирате или најавите.


   
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација