Одлуки од седницата на Управен Одбор

Објавено на 15 Септември, 2018 во Одлуки, Вести


На денешната седница на Управниот одбор на ФФМ одржана во Охрид на 15.09.2018 г., меѓу другото беа донесени следните одлуки:

- За победите против Гибралтар и Ерменија во рамки на УЕФА Лига на Нации фудбалерите на А националниот тим, како и стручниот штаб ќе добијат награда во висина од 30.000 ЕУР.

- Се задолжува Генералниот Секретар за отпочнување на активности во насока на подготовка на измени и дополнувања на статутот на ФФМ.   
   
А репрезентација