Календар за млади категории за сезона 2018/19 година

Објавено на 10 Август, 2018 во Младински Лиги


   
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација