ИНФО: Промена на календар за натпревари од 6 , 7 и 8 коло втора МФЛ

Објавено на 05 Септември, 2014 во Втора МФЛ, Вести


Поради учество на Аматерската репрезентација на Македонија во квалификациите за УЕФА Регионски Куп во Полска во периодот од 12.09 до 18.09.2014 година , за потребите  на Аматерската Репрезентација на Македонија  редовното 6-то коло од  втора МФЛ наместо на 13 септември 2014 година се пренасочува за 20 септември 2014 година во 15,30 часот (Сабота), додека  7 коло од втора МФЛ наместо  20.септември 2014 се пренасочува за 27.септември 2014 година во 15,30 часот(Сабота).Редовното 8 коло наместо  27 Септември 2014година се пренасочува  за 30 септември 2014 година  во 15,30 часот(Вторник)

Промената се однесува само на 6 и 7 и 8  коло од втора МФЛ додека сите понатамошни кола ке се играат согласно утврдениот календар и распоред.
   
   
А репрезентација