Делегирање за Куп на РМ пом. пионери 2 коло

Објавено на 25 Септември, 2014 во Младински Куп


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за Куп на РМ пом. пионери 2 коло:

Делегирање за Куп на РМ за пом. пионери.pdf    
   
А репрезентација