Делегирање за Куп на РМ пионери 2 коло

Објавено на 25 Септември, 2014 во Младински Куп


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за  Куп на РМ за пионери 2 коло:

Делегирање Куп на РМ пионери.pdf    
   
А репрезентација