Делегирање Втора Футсал Лига 20 коло, сезона 2016/17

Објавено на 31 Март, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 20 коло

20 kolo 2 futsal liga.pdf    
   
А репрезентација