Делегирање судии за Прва МФЛ 18 коло, сезона 2016/17

Објавено на 02 Декември, 2016 во Втора МФЛ, Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 18 коло

18 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација