Делегирање Прва Футсал Лига 6 коло

Објавено на 27 Октомври, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирање за Прва Футсал Лига 6 коло 

6 коло 1 футсал.pdf    
   
А репрезентација