Делегирање Прва Футсал Лига, 1 коло, сезона 2018/19

Објавено на 13 Септември, 2018 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва Футсал Лига 1 коло, сезона 2018/19

Делегирање 1 коло Прва Футсал Лига 2018-19.pdf    
   
А репрезентација