Делегирање пом. пионерска лига Исток 1 коло

Објавено на 19 Септември, 2014 во Младински Лиги


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за пом. пионерска лига Исток 1 коло:

Помл Пионерска Исток втора Лига 1 коло.pdf    
   
А репрезентација