Делегирање на судии 6 коло Прва МФЛ 2014/15

Објавено на 27 Август, 2014 во Прва МФЛ


Во прилог делегирањето на судии и службени лица за 6 коло од Првата Македоснак Фудбалска Лига за сезона 2014/15:

Делегирање на судии 6 коло Прва МФЛ 2014-15.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација