Делегирање 4 коло плејоф Втора Футсал Лига

Објавено на 09 Мај, 2014 во Втора Футсал лига

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето од 4 коло плејоф во Втората Футсал Лига

плеј-оф-4-коло.pdf   
   
А репрезентација