Делегирање 3 коло пом. пионерска Супер Лига

Објавено на 11 Септември, 2014 во Млади делегирање


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за пом. пионерска Супер Лига 3 коло:

Делегирање Супер лига Пом Пионери 3 коло.pdf    
   
А репрезентација