Делегирање 3 коло кадетска супер лига 2014/2015

Објавено на 11 Септември, 2014 во Млади делегирање


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за кадетска супер лига 3 коло:

Делегирање Супер лига Кадети 3 коло.pdf    
   
А репрезентација