Делегирање 2 коло втора лига пом. пионери 2014/2015

Објавено на 11 Септември, 2014 во Млади делегирање


Во продолжение може да го погледнете делегирањето за Втора Лига пом. пионери 2 коло:

Делегирање Втора лига Пом Пионери 2 коло.pdf    
   
А репрезентација