Делегирање 1/8 финале Женски Куп на Македонија

Објавено на 05 Септември, 2014 во Куп жени


Во прилог делегирањето за 1/8 финале натпреварите од Женскиот Куп на Македонија за натпреварувачка сезона 2014/15:

Делегирање Женски Куп 2014-15.pdf    
   
А репрезентација