Делегирае Прва Футсал Лига 21 коло, сезона 2016/17

Објавено на 13 Април, 2017 во Прва футсал лига


Во продолжение делегирањето за Прва Футсал Лига 21 коло

Делегирање 21 КОЛО Прва Футсал Лига.pdf    
   
А репрезентација